• 32129
    doğru yolda ilerleyen takım.

    sezon başından itibaren fenerbahçe’nin fiziksel oyunu ve anadolu takımlarına karşı aldığı farklı galibiyetlerin aksine, lige domine başlayamaması birçoğumuz için kısa süreli olumsuz yansıdı.

    devam eden süreçte, takımın koordinasyonu ve okan hocanın mantalitesi ağırlığını iyiden iyiye hissettirmeye başladı ve güzel sonuçlar ardı ardına geldi. dünya kupası arası girmese bugün oturmuş oyunla çok daha farklı galibiyetlerle ve oyunla liderliğimizi sürdürmüş olacağımız kesindi.

    son kadıköy galibiyetiyle birlikte şampiyonluk yolunda psikolojik üstünlüğü ele aldık. ancak, bu rehavete yol açmamalı ve aynı disiplinle yolumuza devam etmeliyiz. galatasaray yarıştaysa gerisi teferruat minvalindeki medya ve kamuoyu motivasyonuna aldanmamalıyız. en tehlikeli eşik bana göre bu. zira 2019-2020 sezonunda kadıköy’de kazandığımız 3-1’lik derbi galibiyetinin ardından, pandeminin de araya girmesi sebebiyle şampiyonluğu başakşehir’e kaptırmıştık.

    ben o sezona nazaran ümitliyim. bu kadro kaliteli ve ayakları yere sağlam basan bir yönetim var. okan hoca da beklentileri uzun vadede fazlasıyla karşıladı fakat durmak yok, çalışmaya her zamankinden daha çok devam.

    edit: imlâ.
App Store'dan indirin Google Play'den alın