• 1370
    bir şekilde gaza gelmesi gerekli takımdır.

    bu rijkaard'ın sistemden taviz vermesi demekse 7 hafta için taviz verilsin. taviz verilmiyorken de çok bağlı kalamadığımız açık. tek yönlü oyuncu fazlalığı işe yaramadı. gol yemeden biteceğine inancımız yok, eldeki hücum hattına rağmen nerdeyse atacağımıza da inancımız kalmayacak.

    2009-2010 sezonunun hedefi getirisi için şampiyonlar ligi. bu şampiyon olarak veya ikinci olarak farketmez. bu hedef için de, bu oyuncularla olmadığı belli olan bu sistemde ısrar etmek sıkıntı vermeye başlıyor.

    herkes takımdaki oyuncuların kendini geliştirmesi gerektiğinden bahsediyor. bir de şu tarafı var ki eldeki imkanlara, oynadığın takımlara bakınca teknik ekip olarak da bir gelişim bekliyorum. bu, en azından şampiyonlar ligine katılabilmek için bir sistem, diziliş değişikliği olabilir ki gelecek olan kaynakla orta saha için elano, emre, ernst gibi iki ya da üç kişi alınabilinsin.

    hala şampiyon olma şansı olan takımdır ayrıca. manisa 2 hafta içinde rahatlayacak sonuçlar alırsa bursa hariç normal temponun yeteceği maçlar olacaktır.

    aklımda gerets zamanındaki 5-5 sahte baklava* dizilişi var. elano defansın önünde olacak şekilde, arda- dos santos- keita, jo- baros. defansa binen yük fazla olacaktır bu dizilişte ama aynı şey rakipler için de geçerli olacaktır. değişerek oynayabilen,teke tekte etkili, araya giren bir hücum gücü, inşallah.

    kendi içinde oluştaracağı konsantrasyon mu olur, taraftar gazıyla mı olur bilmiyorum. istediğim cevat gülerli, 11 metin gazlı takımın heyecanını, inancını görmek, çok mu şey istedim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın