• 1366
    öncelikle benim takımımdır.okulda neden bu kadar üzülüyorsun renklerini falan mı seviyorsun diyenlere iç çekişimdir.derbi dışında futbolla ilgisi bulunmayan sarı lacivert çubuklulara nefretimdir.kimya'dan daha önemli bulduğum sevgilimdir.ve lanet olsun kalan 7 maçta sonuna kadar destekleyeceğimdir.

    frank rijkaard? sorun onda mı? 60. dakikada tek ön liberoya dönecek kadar cesur bir hamle yaptı bu adam dün.saldırttı.hataları yok mudur?kesinlikle vardır.
    ama şu muhteşem kadroya bir bakalım.
    leo franco.düne kadar savunduğum bu adamda takım ruhundan eser yok.galatasaraylılık'tan bahsetmiyorum olması için sebep yok ama takımdaşlık?yok.hatalı goller gene yersin.ama bu adam galatasaray için oynamıyor zaten.

    servet.kusura bakmayın bu adamı biz getirdik buralara.dün hatırlarsınız bir pozisyonu hücum ederken çok önemli bir pozisyonda havaya dikti topu.sonra rakip kontraya çıkarken bir hata daha guiza 1e iki.iyiki guizaydı.topu oyuna asla sokamamasını söylemiyorum.

    caner erkin.canercim orta açmak konusunda sabri'nin yarısı bile değilsin.hani o alay ettiğimiz sabri.ve sen önü boş bir adama pas atmak yerine şut attın.git.

    ön liberolar.bu takımın yegane eksiği ve rijkaard futbolunun en önemli bölgesidir.ama burada kazmalardan total futbol bekleyemezsiniz.

    peki taraftar.0-0'ken fenerbahçe taraftarının sesini hemde galatasaray hücum ederken nasıl duyarım ben?koreografide çok iyiyiz ama kusura bakmayalım.1000 fenerli bizi bastırıyorsa bir daha bakalım kendimize.eski açıkta olan ben bile anladım dışarıdan nasıl duyulduğunu nasıl bastırıldığımızı...

    ve bir de:

    (bkz: galatasaray adinin oldugu her yerde umut vardir)
App Store'dan indirin Google Play'den alın