• 8972
    biliyorsunuz önceden moda galatasaray o hafta kimle oynuyorsa o takımın bir futbolcusunun galatasaray'a transfer haber yapılırdı. bu haberlerin yalan olduğu her maç öncesi yapılınca açığa çıkmıştı ki inananlar da galatasaraylı değildir diye düşünüyordum. ama bu yafta üzerimize yapışmış spor programlarında konuşulur olmuştu. işte algı böyle bir şey.

    alakamız olmayan konulardan bile ucundan kıyısından alaka kurulup bu kulübe iftira atılıyor televizyondan, sosyal medyadan şurdan burdan. ama insanlar burda senelerdir artık ayyuka cıkmış şeyleri söyleyince başka takım taraftarına benzemekle itham ediliyor. hayır görünen köy de klavuz istemiyor ki bu ısrar niye?

    bu ülke toprakları içerisinde aleni bir şekilde şike yapan takımları şikecilikle suçlamak suç kapsamı içerisine girerken, bizi türlü ithamlarla* hedef göstermek serbest. taraftar olarak gözünü açmalı ve artık buna bir dur demeli. biz böyle yapmadığımız için şımardılar zaten. inanın ben bu pollyannacılıktan inanılmaz sıkıldım. pollyanna ile ilgili bir anektod paylaşmak isterim;

    pollyanna'yı dağa kaldırmışlar "ne güzel oldu, dağ havası aldık" demiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın