• 557
    (bkz: #349497) gibi şeyler yazarlarsa afedersiniz itin götüne sokulurlar. mutlu olmaya hakları yokmuş gibi yıllardır sabır istenmektedir kendilerinden.

    buna karşılık şahsım adına konuşursam sabırlarının karşılığını son 2 yıldır 5. ve * 4. olarak almaktadırlar. bir hafta boyunca heyecanla bekledikleri maçlarda *** sabır gösterdikleri takımları, taraftardan biri olduğu söylenen büyük kaptan dahil alabildiğine ruhsuz, alabildiğine rehavet içinde oynamışlardır. geçen sezonki bordeaux maçı dışında zevkten dört köşe yapan bir maç izletmemişlerdir***. bunlar burayı okuyan hemen herkesin kabul edeceği şeylerdir. ama bunları söylediğinde "iyi gün taraftarı" ile "futboldan anlamayan adam" arasında bi yerde yorumlarla karşılanırlar. ofsayt yağmurundan söz etmiyorum bile.

    tabii bunlar olurken kendilerinden sabır istenmektedir hala. ben de sorarım kendilerine o zaman:

    işler kötü gittiğinde takımına kızan, tepki gösteren taraftar şampiyonluğa sevinirken "sus sen sevinme! sen zamanında 'bence böyle değil şöyle olmalı' demiştin, o yüzden bırak o bayrağı ve evine git!" mi diyeceksiniz? ya da bunları yazan kişi de florya'da franco'ya küfür edenlerle aynı mı gözünüzde?

    ikisinin cevabı da evetse biraz kendini sorgulaması gereken taraftardır galatasaray taraftarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın