• 8952
    2-3 senedir hem saha içi hem saha dışı durumlar sebebiyle kafa ayarlarıyla oynanmış ve travmatize edilmiş bir camiadır. geçmişindeki başarılar tabii beraberinde bir entitlement duygusu da getiriyor, kendimizi hala çok yukarıda görüyoruz ve bazı şeyleri yakşıtıramıyoruz.

    şu 2 şeyi kabullenmemiz lazım:

    1) "galatasaray seviyesi" dediğimzi şey ülkenin seviyesinden bağımsız değildir. eski şaşalı milyon euro saçmalı, şampiyonlar liginde çeyrek final kovalamalı günlerimize kolay kolay dönemeyiz. makas çok açıldı. bizim dünya yıldızı olarak alıp başımızın üstüne koyduğumuz, ligde fark yaratan adamlar dünya kupasına çağrılmıyor veya yedek bekliyor.
    2) hatalara tepki gösterme refleksi kısa vadede olumlu bir refleks olmakla birlikte uzun vadede yıpratıcı olabilir ve güven duygumuzun önüne geçmemesi gerekir.

    şu anda takım iyi bir momentum ve kimya yakalamış durumda. biraz durup bu durumun tadını çıkartmayı bilmemiz ve gelecek maçları umut ve heyecanla beklememiz gerekiyor. her şeyi catashtropize ederek hem futboldan keyif alamıyoruz hem de takımın önünü kesiyoruz.

    kendimi yangıncı taraftarların başı olarak görüyorum. fakat şu anda ortalıkta yangına verilecek hiçbir şey yok. biraz sakin, biraz relax arkadaşlar. mayıslar bizi bekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın