• 1335
    "galatasaray adının olduğu yerde umut vardır" sözünden nasibini almamış taraftarları olan takımdır.

    önümüzde 7 maç var, toplamda 21 puan. liderle aramızda 22 puan mı var? "güldürmeyin beni!"

    deseniz ki bok gibi oynadık, rezil olduk, artık umudumuz yok; anlarım. ulan gio müthiş bi pozisyon harcadı, leo cehennemin dibinden gelen topu içeri aldı. olmayınca olmuyor demek ki. ileriye umutsuzca bakmamızı gerektiren ne var, onu anlamadım. 1-0 kazanan biz olsaydık, yani bi üst satırdaki şeyler ters istikamette gerçekleşmiş olsaydı rijkaard en iyi, galatasaray en büyük olacaktı öyle mi? "güldürmeyin beni!"

    parantez

    her ne kadar bu satırları okumayacak olsan da ben yazıyım yine de. değişim yaşıyoruz değişim. aynı tas aynı hamam devam eden pek sevgili rakiplerimizin görüp görebileceği tek şey lig şampiyonluğudur. biz şimdi, tıpkı derwall döneminde yapılanı yapmaya çalışıyoruz: bir sistem oturtmak ve gelecekte ondan nasiplenmek.

    diyeceksin ki, "bu sistem denen şey bir sezondur niye oturmadı?"

    bizim makinenin dişlilerinde eksik var çünkü. defansın ortasında ve orta sahada eksikler vardı başta, sonra neill diye bi adam geldi, ilk devredeki defans hatalarını konuşmaz olduk. seneye bi transfer de orta sahaya yapılır, dişliler yerine oturur.

    hani geçen yıl sol kanatta arda'yla kewell varken sağ kanadımız çok kötüydü de, bu sene oraya keita'yı aldık ya, öyle düşün.

    parantez

    güldürmeyin beni'ymiş. seni güldürmeye çalışan falan yok ulan burda! işler kötü giderken, takım yenilmişken bile "umutlu" olan taraftar var karşında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın