resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 8543
    --- alıntı ---

    galatasaray camiasında ‘barış’ için başkan dursun özbek’ten bir hamle daha!

    rahmetli başkan mustafa cengiz yönetiminde yer alan asil üyeler için ‘ 2 dönem göreve aday olamaz’ kararının kaldırılması için dursun özbek, tüzük genel kurulu gündemine ek madde koydurdu!

    --- alıntı ---

    göreve geldiğinden beri güzel işlere imza atan başkan. kendisi bana göre asla kötü birisi değil. kötü yönetici olabilir ama asla kötü birisi değil. taraftarın istediği hocayla* çalışmaya başlaması, taraftarın hoşuna gidecek bir takım kurulmasını başarması* florya ve kemerburgaz arazileri için yaptığı girişimler...

    bu sezon* özelinde olumsuz yaptığı pek bir şey yok. haksızlık karşısında kulübün sesinin az çıkması da senelerdir yönetimlerimizin demirbaşı olduğu için o konuda da bir şey diyemiyorum. birlik beraberliği sağlamaya çalışması çok değerli. galatasaray tüm unsurlarıyla güçlü bir camia. bana kalırsa kendisi ve yönetiminin de ömrü pek uzun süreli olmayacak çünkü karşısındaki yapıyla tek başlarına mücadele etmeleri imkansız. zaten her puan kaybımızda tepelerine "arazilerimize çökmek için geldiler, hükümetin galatasaray'a atadığı kayyum" diye tepelerine biniliyor. zamanının daraldığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın