• 8851
    tıpkı içinde yaşadığımız toplum gibi liyakatsiz insanların kendi yorumlarını değişmez gerçek sandığı ve haftada her 3-5 maç izleyenin kendi fikrini haklı çıkarmak için takıma ya da takımdan bazılarına ölümüne savaş açtığı topluluk.

    ben artık çoğu kişinin teknik direktör ve futbolcularla tavşan dağ misali ego savaşına girdiğini düşünüyorum. bu yüzden de ego savaşına kendi içlerinde bile giremeyecekleri bir figürü, yani fatih terim'i istiyorlar. okan buruk ya da herhangi bir yabancı her maçı gol yemeden kazansaydı da eminim "emin bayram neden oynamıyor, basit maçlarda skoru alınca hamza'ya şans verelim" diye söylenmeye başlarlardı. çünkü sorun çoğu kişi için takım ya da oyun değil artık, "sen nasıl benim fikirlerimce takımı yönetmezsin" sendromu. onun fikirlerince takım yönetilmezse başarı gelemez, gelse bile sürekli olamaz. bunun taraftarlıkla ya da seyir zevkiyle ilgili bir tarafı yok.

    "yıllarca fm oynadım, her hafta halısaha yaptım, elimden geldiğince tüm ligleri takip eder sonrasında da socrates'den yorumlar izlerim, tabi ki de benim fikirlerim de önemli" dediğinizi duyar gibiyim, bravo, artık torrent'den de okan buruk'dan da daha iyi futbol bilgisine sahipsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın