• 8827
    dünyanın en objektif taraftarıdır. o kadar objektif ki her zaman rakip, rakip futbolcusu ve rakip teknik direktörü övmeye bayılır. hakkı yendiği zaman ufak bir ses çıkarır devamını getiremez.

    kendi futbolcusunu, hocasını, başkanını ise müthiş bir yaygara koparıp eleştirir. eleştirmek ile kalmaz yerin dibine gömer. stadyumda, sosyal medyada rakip taraftarlardan daha çok kendisi futbolcularına zarar verir.

    yukarıda yazdığım özelliklerin bazılarını kendim de yaptığım eleştirdiklerime ben de dahilim. 30 yaşındayım kendimi bildim bileli ben galatasaray yendiği zaman mutlu olan ve gülen, yenildiği zaman gözüne uyku girmeyen ve gerilen bir taraftarım.

    15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçında kötü futbol oynandığının farkındayız ama oynanan kötü futbolun önüne geçen kararların bu kadar konuşulmaması beni korkutmaya başladı. taraftar olarak sesimizi duyurmamız ve kendimizce önlemler almamız şart, şart, şart.

    evimize gelen rakipler bile oyuncularımıza ne kadar baskı kurduğumuzun farkında ve artık buna göre bile oynuyorlar. biliyorlar ki ilk fırsatta o adamı protesto edeceğiz.

    rakip taraftarlar gibi oynanan kötü futbolun önüne geçecek kadar hakem konuşalım ve kendimizi avutalım demiyorum. galatasaray taraftarı bilinçlidir, hep en iyisini ister. şampiyon olur, kutlamalardan 1 gün sonra gelecek senenin derdinde düşer. bizi diğerlerinden ayıran bu zaten. bu olmalı ve hep devam etmeli ama takım kötü oynadığında da onlara destek olmaya, hocamızı korumaya ve sahip çıkmaya devam etmeliyiz. ilk fırsatta onlara biz sırtımızı dönersek kalan haftalarda bundan daha farklı bir şey izleyemeyiz.

    beklentilerin yüksek olduğunu, hepimizin galatasaray'ı çok sevdiğini biliyorum. ama okuduğum eleştiriler bazen beni hayrete düşürüyor. takım 1 tökezler 2 tökezler ve silkelenip ayağa kalkar devam eder dolu dizgin. taraftar tökezler ise bir adım daha ileriye gidemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın