• 89
    (bkz: oradaydim)

    eski acikta izledigim, ust taraflardan uzerimize cakmak, plastik koltuk parcasi, bozuk para ne varsa yagdigi, ve mac sonu kafamizi korumak icin kirik plastik koltuklardan birini alip ani olsun diye eve goturdugum mac.

    kapalinin maci 10 dakika durduran mesale gosterisini o donemki henuz tam smart olamamis cep telefonum sony ericsson k750i ile videoya cekmistim.

    maca gelirsek, mac kimsenin umrunda degildi zira fenerbahce zaten sampiyonlugunu ilan etmisti. ama taraftarin bu kadar sinirli olmasinin iki sebebi vardi: 1. o sezon aralik ayinda oynayip 2-1 kaybettigimiz kadikoy’deki fenerbahce macinda teknik direktorumuz erik gerets‘e atilip basini yaran cakmak. 2. rahmetli canaydin’in uefa sampiyonlugundan sadece 2 yil sonra goreve gelmesine ragmen 5 yillik hayal kirikligi yaratan, ve ezeli rakibin onumuze gecmesine sebep olan yonetimine yeter artik tepkisi. hatta canaydin icin soner arica’nin vefasiz sarkisindan uyarlanmis acilarla yuregimizi kararttin bestesi soylenip durmustu.*

    kisacasi bir tepki maciydi ama tepki sadece sahaya degil, canaydin yonetiminin 5 yillik skandallarina, hayal kirikliklarina- ki sadece futbolda degil basketbolda da rezalet bir donemdeydik - yapilamayan transferlerine, iyi yonetilemeyen ribery surecine, avrupa’daki basarisiz sonuclar ve facialarina*, 6 kasim’a ve daha nicelerineydi. tepki o kadar birikmisti ki, derbi sadece isin bahanesiydi.

    allah tekrar rahmet eylesin, rahmetli canaydin iyi bir insandi -ki kendisini bodrum’a giderken mola verdigimiz bursa outletteki iskenderoglu’nda gormustum yanimizdaki masadaydi ve gayet mutevazi saygili bir adamdi - ama yonetim konusunda oldukca basarisizdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın