• 31472
    2022/2023 sezonunun ilk 8 haftasını 5g, 2b, 1m şeklinde geçip 17 puan toplamıştır.

    avrupa macerası olmayan, haftada bir maç yapan iddialı bir takım için 8 maçın 3’ünde puan kaybetmek hiç de iyi sonuç olarak algılanmamalı. kaldı ki bu sezon her sezondan daha iddialı oyuncuları olan, avrupa sonrası rotasyonu iyi yapan ve puanları üçer üçer toplayan rakiplerimiz var. işimiz bu anlamda çok zor ve bence iyi başlamadık.

    biraz kadro mühendisliğine girersek, görece zayıf mevkilerimiz olan forvet, forvet arkası ve sol bek için türk alternatiflerimiz yok. kenarda bekleyen iyi yabancılarımızı sahaya atabilmek için bu alternatifleri kullanamıyoruz. orada rijit bir durum var ve değişmiyor. elimiz kolumuz bağlı olduğu sürece de yeni planlar ortaya koyma şansımız kalmıyor. devre arasında, bahsettiğim mevkilere yurt içi-dışı türk futbolcu katabilirsek şampiyonluk için teminatımız artacaktır.

    teknik taktik meselesine gelince hücum setlerimiz bireysel çabaya yönelik. kanatlardan yaptığımız hücumlarda final pasları doğru yapılamadığından top kaybı sonucunda defansımız tehlikeyle direkt karşı karşıya kalıyor. kanat oyuncularımız adam kovalamadığı için de beklerimiz çok fazla efor sarfediyor. merkezden yapılan hücumlarda da ikiye birlerimiz duvara çarpıp geri dönüyor. şut denemelerimiz bile istatistik hanesine genelde engellenen şut olarak yazılıyor. yaratıcılık konusunda sadece sergio oliveira’ya kalıyoruz. onun da fiziki eksikliği performansını kötü etkiliyor. mata biraz yanına eklemlenmeye çalışılıcak ancak zamana ihtiyacı var gibi görünüyor.

    forvetlere gelince en büyük sorunumuz gibi görünüyor. gol atamayan forvete yıllardır alıştık ancak üst düzey gibi görünen 3 isimden istikrarlı ve faydalı olanı bulamamak gol kredimizi tüketiyor. yakın zamanda doğru hücumla birlikte en doğru forvet rotasyonunu bulamazsak gol problemiyle yaşamaya devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın