• 68
    değerli hocam;

    bu hafta sonu oynanacak derbi dünyanın sonu değil. sen bundan önce çok daha önemli maçlara çıktın. medyanın nasıl gaz verdiğini, barcelona başındayken chelsea ile yaptığın maçlardan hatırlarsın. inan buna; bu yapacağın maç çok önemli bir maç değil. takımlardan biri dünyaca nam salmış, avrupada kupa sahibi bir takım. diğeri de sıradan bir şehir takımı işte.

    bu sebepten rakibin çok ciddi değil, kasmana gerek yok. ama bir detayı da söylemeden geçemeyeceğim. rakip camia tümüyle mourinho çirkefliğinde ama tüm camiayı toplasan ancak o kadar zeka edebilirler. bu yüzden gerçekten kasmana gerek yok. yenseler de bir şey olmaz. sen iki sene sonra oturacak olan takımı kurma çabalarına devam et lütfen. ve ne olur daha öncekiler gibi bu maç öncesi de futbolcuları kampa alma. senin için korktu demesinler. hani dedik ya zeka kapasitesi meselesi, o sebepten normalden farklı yaptığın her hareket düşmanların tarafından ''çırpınış'' olarak değerlendirilecektir.

    hasılı diyeceğim şudur hocam; galatasaray ile bir anadolu takımının maçını ne kadar takıyorsan kafaya, bunu da o kadar tak.

    saygılarımla, toka...
App Store'dan indirin Google Play'den alın