• 31124
    temel sorunu bitiricilik olmayan futbol takımı.

    evet senelerdir iyi bitiremiyoruz ama bu takım iyi bitiremediği için başarısız değil. üçüncü bölgede kalite, teknik ve dinamizmi sentezlemediğimiz için sıkıntı yaşıyoruz. bir de üstüne son teknik direktörlerimizin hepsi hücumda işleri oyuncuların inisiyatiflerine bırakan hocalardı. hücum oyuncularına özgürlük tanımak çok önemli ama elinizde çömez ve olmamış topçulardan oluşan personele özgürlük tanıdığınızda kaotik ve amaçsız bir hücum hattı ortaya çıkarıyorsunuz.

    mertens ile ön alanda zeka seviyesi acayip arttı. şu an sahaya etkisini net göremiyoruz belki ama sakatlanmazsa mertens’in farkını yaşayacağız bence. kenar oyuncuları ve santrafor arasındaki uyumu sağlama meselesi var önümüzde. bu sene gaşatasaray’ın ligi nerede bitireceği bu meselenin çözümüne bağlı.

    bir kanatta değişerek gelişmeli (kerem yerine transfer), diğer kanatta gelişerek değişmeliyiz (yunus sabit kalmalı), santraforda da maalesef seferovic hayal kırıklığı, orada da değişerek gelişmeliyiz gibi. seferovic formunu yükseltse bile 2.5 bonservis + 2.3 maaş ile sözleşme uzaması tüyler ürpertici. o yüzden seferovic 10 maç daha oynayıp kızağa çekilmeli. mecburen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın