• 30735
    uzun ve dengeli bir yabancı stoper ve kerem/yunus'tan farklı türde patlayıcı bir kanat futbolcusu alınmadan transferi kapatmaması gereken futbol takımı.

    seneye yabancı sınırı kalkacağı için galatasaray asla gazı kesmemeli. evander'den daha fazla yolunu gözlediğim transfer patlayıcı bir kanat futbolcusu. kerem veya yunus'tan birine bir şey olsa yerine koyabileceğimiz futbolcu yok. ha bu futbolculara bir şey olmasa dahi bütün sezonu bu oyuncularla geçireceğiz demek bana sağlıklı gelmiyor.

    galatasaray mertens'i alacaksa zaten yaratıcılık sorununu aşmış olacak, yaratıcılık sorunu aşılınca bize midçö tarzında parçalar lazım olacak. mesela kendisinin çok hayranı var ama mertens üstüne evander almam, gider yine evander gibi genç ama çift yönlü, atlet bir orta saha alırım. evander'e 8 numara diyorlar ama fiziği maalesef 8 numara değil. güçsüz diyemem ama atletik değil. geniş alan futboluna uygun değil. bir iki maçını izledim. midtjylland ile bizim oynadığımız futbolun alakası yok bence.

    stoper meselesinde uzun ve dengeli stoper şart. abdülkerim'i sever ve beğenirim ama takımın boy ortalaması çok kısa, hem nelsson hem abdülkerim de undersize stoperler. ikisi de konsantrasyonla oynuyor ve biraz tek hamleli kalıyorlar. oraya başka profil bir stoper lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın