• 62
    bir futbolcu, escinsel haklarını bireysel olarak destekliyor olsa bile o camianin formasini giymek istemeyebilir. bunun farkli ve bizim düşünemediğimiz onlarca sebebi olabilir; ailesi, kökenleri, sevgilisi, gerçekten eşcinsel olup bunu paylasmak istememesi ve benzeri...
    ayrıca lgbt forması giymek istememiş beyaz oyuncularla siyahi oyuncuların uğradığı sosyal medya linci ayni mi? sanmiyorum. burada da üzeri örtülü bir ırkçılık devam ediyor gibi.
    bir sporcu, diğer sporcuların o formayı giymesine karışmıyor ve bu kampanyada kendince varolmak istemiyorsa buna da saygı duymamız gerekir. ha ben futbolcu olsam giyerim lgbt formasıni gayet de eğlenceli bir sosyal medya içeriği hazırlarım orası ayrı. ama çekimser kalan oyunculara da saygi duyuyorum. aksi durum, lgbt'nin şikayetçi olduğu ayrımcılığı kendilerinin yapma hali çünkü.
    yıl 2022 hala kim kimle el ele, kim kime aşık onu mu tartisiyoruz anlamiyorum?
    herkes ama herkes kendi işine baksa ve kendi doğrularının sadece kendi öz sınırlarında geçerli olduğunu (hukuk kuralları nezdinde tabi ki) idrak etse ve biraz az konuşulsa, gezegen cok daha yasanir hale gelecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın