• 105
    o sırada aziz ermanla konuşmuştu içi rahat etmişti. lincoln'ü sakatlayacak birileri elbet çıkacaktı. lincoln paranoyası yüzünden değiştirmemişler miydi köşe bayrağını? samba yapan adam o bayrağı mazallah kadıköy'e de dikerdi. bu sene yırttık gibi ama belli olmaz daha bunun kupası var diye düşüncelere gark olmuştu. geçen sene ne güzeldi hemen bulunmuştu lincoln'ü sakatlayacak birileri. düzeldiği anda yeniden sakatlamışlardı. az kaldı gönderiyorlardı lincoln'ü... passatçıları sıkıyorlardı "kaç maç oynadı bu lincoln?" "kaç paraya mal oldu bu lincoln?". halbuki kendileri de biliyorlardı d-smart sponsor olmuştu lincoln'e. en büyük bedel galatasaray taraftarının samiyendeki maçı d-smartta izlemesiydi. bir de gstv'nin d-smartta olması. aziz ermanla konuştuktan sonra uslu'yu aradı. 10 gün geçmiş maldomalo hala daha piyasada yoktu. nevdeydi lan bu hevif? mahmut nevdeydi?

    - alo!
    - başkanım merhaba! kahrolsun galatasaray!!!
    - (bu adamı yatıvmak lazım hastaneye artık) nevdesin lan gün oldu ay oldu!?
    - başkanım hiç sorma! hakemler!!
    - ne hakemi ne diyovsun mahmut maldomalo senle mi?
    - benimle de başkanım bir hata yaptık biz! ulan denizli!!
    maldomalo- ne bizi lan ruh hastası!? söylesene neye bindirdin bizi!?
    - nelev oluyov mahmut!?
    - başkanım biz şileple gelmeye karar verdik. maldomalo yürümek falan dedi kafamı karıştırdı! şilepi de korsanlar kaçırdı somali civarı bir yerdeyiz. hepsi galatasaraylı bunların. ulan appiah yüzünden hep!
    - ulan mahmut. kapat telefonu. kapat! (bkz: kızınca kendi yerine karşındakine telefon kapattırmak)

    aziz bir an bunları bıraksam acaba bir hayır işler miyim diye düşündü. sonra bu saçma düşünceyi bir kenara koydu. haydi mahmut neyseydi ama maldomalo'ya aleks kefil olmuştu. süper bir sambacıydı o. hemen erman'ı aradı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın