resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 6089
    çok eleştirildiği dönem milletin gazına gelen herkes hatasını anladı şimdi günah çıkartıyor. kanımca sadece fatih terim aşkı gözünü kör etmiş olanlar arkasından sallamaya devam ediyor. onlara da laf anlatmak imkansız.

    ne demişti rahmetli;

    "ben şunu rahatlıkla yaparım;(bugün galatasaray dünya'nın en itibarlı kulüplerinden) yazarım çekleri mayıs sonrasına, gelecek yıla(faiz farkını da ekleyerek) hepsini alırım. sonra da hadi eyvallah der giderim. var mı bana engel olacak bir güç? yok. ama beni gebertseniz ben bunu yapmam. ben galatasaray'ın geleceğini karartmam. şahsım kurtulsun, üç tane alkış alayım, aferin başkan mustafa cengiz dedirtmem. bana istedikleri kadar beceriksiz desinler. (evet) ben beceriksizim bu konuda. ben galatasaray'ın geleceğini karartmam. bunu benden beklemeyin. "

    18-19 forvet alınmaması ve 20-21 orta saha alınmaması. bunlar hata değildir demiyorum da 19-20 sezonunda kurulan kadroyu da gördük be abi. pandemiyse herkese pandemi. bir tek metin oktay tesislerinde coronavirüs varmış gibi konuşmayalım. takım 6. bitirdi.

    nitekim 30 milyon euro harcandığında ne olduğunu da gördük. he bu arada burak elmas 45 senedir başkanlığa hazırlanıyor diye yolunu gözleyenlerin, fatih terim'i kovunca nasıl 180 derece döndüklerini görmek de uzun bir süre mizah ihtiyacımı karşıladı. onlar kendilerini biliyor, bazıları acınacak halde. ama acıma, gül geç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın