resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7839
    takımı kendi otelinde konaklatıp daha sonra da faturayı takıma kesen eski başkan. değil çatı aday olması kendisinin aday dahi olmaması hatta kulübün kapısından içeri alınmaması gerekirken hala pişkin pişkin aday olabileceğinin medyada konuşulması beni müthiş üzüyor ve kaygılandırıyor. kendisinin başkan seçilmesi halinde tek diyeceğim şey kötü günler geride kaldı şimdi sırada daha kötü günler olur.
    kendisini camiadan destekleyenleri de kesinlikle anlayamıyorum. bu adam yukarıda yazdığım gibi üç kuruşun peşinden koşmuş hesabını yapmış bir adam. buna rağmen kim gönül rahatlığıyla bu adam kendi menfaatlerini takımın menfaatlerinin önüne koyacak diyebilir? akrabasını hiçbir vasfı olmamasına rağmen kulübün bir şubesinin başına geçiren adam mı yapacak bunu?
    futbol takımı olarak 107 yıllık tarihi olan, değerleri kazanımları çok daha uzun yıllara dayanan, kendimi bildim bileli gönül verdiğim, babamla en güzel anılarıma konu olan şanlı galatasaray'ın bu durumu düşmüş olması beni müthiş üzüyor.

    edit: kendi otelinde kalan oyuncuların kimlik bildirimi kanunu kapsamında kayıtlarının yapıldığı sonrasında kesilen faturalara ilişkin kulüpten tahsilat yapılmadığı aksine kulübe gider gösterilerek pozitif bir durum oluşturulduğu hususunda bir yazar dostumuz uyardı. kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın