resim
Ozan Tufan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1729
    enes ünal ile aynı şehirde doğup aynı altyapıdan yetişmedir. ancak futbolcu olma hayat hikayeleri 180 derece farklıdır. ozan dağ köyleri dediğimiz bursa’nın kırsalı diyeceğimiz en ücra köşesinde doğup büyümüştür. çabuk kilo alma sorunu vardır. hatta küçüklüğünde kilosu nedeniyle 1 yıl futbol oynayamamıştır. cahil bir ortamda yetişmesi yüzünden kariyerini iyi yönetememiştir. çirkindir.

    diğer yandan enes ise bursa’nın en modern ilçesi nilüfer’de doğup büyümüştür. babası eski futbolcudur. iyi eğitim almıştır. kısa zamanda avrupa’ya giderek orada bir yabancı bir kız tanışıp uzun süren bir birliktelik sonrası evlenmiştir. model olabilecek kadar çok yakışıklıdır. daha yüksek beklentiler olsa da bir şekilde 5 büyük ligden birinde kalıcı olmayı başarmıştır.

    bu iki zıt hayat hikayesine sahip futbolcuların yukarıda saydığım özelliliklerinden ayırıp sadece yetenek olarak tartıya koyduğumuzda ben ozan’ın çok daha ağır basacağını düşünüyorum. farklı hayatları olsaydı enes’i kimse bilmezken ozan çoktan dünya çapında bir futbolcu olmuştu bile. demek istediğim yetenek gerçekten çok başka karakterlerde ortaya çıkabiliyor. ozan’ın bu kadar handikapına rağmen bu seviye bir futbolcu olması gerçekten futbolun bir ruhunun olduğunu gösteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın