• 30305
    ciddi paralar harcamazsa 2-3 yıl daha yokları oynayacak takım. zaten öyle bir para da yok. şampiyonluk falan beklemeyelim yani.
    hatta yönetim de bunu söyleyerek yola çıkarsa taraftar sabır gösterir belki. yeni gelen başkan, ali koç un ilk seçildiğinde yaptığı gibi kadro revizyonu yapmak yerine şampiyonluk hedefi koymak gibi bir yanlışa düşmesin boşuna.

    gelecek sezon 7+4 gibi bir sınırlama olacak. üstüne 2001 dogumlu alt yapı oyuncusu oynatma zorunluluğu var.

    marcao, cicaldau, kerem i satarak transfere kaynak yaratılmalı.
    feghouli, babel, semih, arda, fatih in sözleşmesi bitiyor. pulgar, pena ve halil kiralık zaten.

    ismail çipe, alparslan, luyindama, aytaç, oğulcan, sekidika, emre taşdemir bonservisleriyle gönderilmeli. bu oyuncuların kalmak için diretecegini de sanmıyorum.

    atalay, ali yavuz kol, abdussamed karnucu, berk balaban, süleyman luş gibi 21 yaşına gelmiş oyuncularımız için geri alma maddesi koyarak satmaliyiz. gerekirse bonservissiz olarak verilmeli.

    batuhan şen, okan kocuk, emre akbaba, yunus akgün, eren aydın, emin bayram ise gelecek yıl kadroda olmalı bence. belki okan yedek beklemek istemeyebilir. onu da satabiliriz.
    ozornwafor ise belçika da 13 maça çıkıp 1000 dk nin üzerinde süre almış. belki takımda değerlendirilebilir. olmasa bile şu an transfermarkt değeri 600 bin euro görünüyor. yani para kazanabilecegimiz bir oyuncuya dönüşmüş.

    muslera
    batuhan şen
    okan kocuk
    jankat yılmaz

    omar
    sacha boey
    van anholt

    nelsson
    ışık kaan
    emin bayram
    valentine ozornwafor

    berkan
    taylan
    ömer bayram

    morutan
    barış alper
    emre kılınç
    yunus akgün

    mohammed
    gomis
    emre akbaba
    eren aydın

    elimizde kalanlar bunlar.
    elimizdeki tüm parayı 3 adet iyi orta sahaya yatirsak bile olur. ortası kara delik gibi resmen.
    ama en önemlisi altyapıyla desteklenmedikce hiçbir plan tutmaz. eksik gördüğümüz yerlere ligden içi geçmiş oyuncular alacağımıza once altyapıya baksak birşeyler değişmeye başlayacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın