resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 35150
    galatasarayimizin en buyuk efsanesi, bayragimizi avrupanin zirvesine dikmis ve bugun avrupada kulubumuze olan teveccuhun mimari.

    her normal insan gibi gorece basarisiz donemleri olmustur. kaldi ki kendisinden nefret eden ciddi bir siyasi guc ve toplum baskisi oldugu halde, hic bir sekilde pes etmeden yillarca bu lige ambargo koymustur.

    su an moda olan fatih terim haterligi, maalesef sosyal medyada para karsiligi ruhunu satan, fenomen diye nitelendirilen coluk cocuk baskisi yuzunden baslamis ve bir cadi avina donmustur.

    fatih terim'in yanlislarini oturup sabaha kadar tartisabiliriz ki kendisi icin de bu ulkede saglikli bir ortam tesis edilemeyecegi icin artik calismamasi hayirli olmustur.

    fatih terim'e tapmayin, fatih terim'i gunah kecisi ilan etmeyin.bu sene yaptigi transferlerin sadece 1 tanesinden butun transferlerin maliyetini cikaracagini hepiniz biliyorsunuz. ayrica avrupa liginde bu takimi alni ak basi dik bir sekilde lider cikarip galatasarayin kasasina muthis bir girdi saglamistir.

    insanlarin sosyal medyada donen cadi avlarina katilip tirnaklariyla kaziya kaziya en tepeye cikmis insanlara bunlari yapmasini aklim almiyor. kulturumuz, birligimiz ve vizyonumuz yavas yavas eriyor. buna sahit olmak cok uzucu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın