• 113
    taraftar icin olumsuz anlamda hic bir şey degiştirmeyecek durumdur. gidip galatasaray başkanlık adayı başlıklarına bakın inan kirac onu adres gosterirse, liseliler bunu desteklerse gibi bir suru yorum goreceksiniz. dogal olarak zaten su an takım taraftarın değil bir elit zümrenin kontrolu altında ayrıca yetkileri olmasına rağmen bir sorumlulukları yok ve çoğunlukla galatasaray onlardan değil, onlar galatasarayın marka isminden faydalanıyor. nitekim şu an ki başkan ve yancıların durumları ortada.
    dünyanin en iyi ligi premier ligde, dunyanın en koklu kulüplerinin sahiplik yapısı varken, yok asla olamaz, teklif edilemez, kesinlikle olmamalı demek ya boş romantizmdir ya da kulubün mevcut ciftlik halinin devamından yana olmaktır.
    son 20 yıla donup baktıgınızda gercek anlamda taş üstüne taş koyan kaç başkan var, ki zaten olsa şu an olduğumuz her anlamda başarısızlık durumunda olmazdık diye düşünüyorum. başkanlar kulubun dolaylı ya da direkt taraftardan elde ettiği geliri ve hatta henüz etmediğini de sadece kendi dönemini düşünerek çar çur ediyor, likayata değil, sadece lobisinin gücüne göre seçiliyor.
    son olarak sahilenilmeyi bu kadar takmak şu an zaten anlamsız, kulüp borsaya a.ş vasıtası ile kote yani herkes galatasarayın ortagı olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın