• 30229
    burak elmas yonetiminin indirilmesi halinde yeni gelecek olan yonetimin elindeki en buyuk avantaj olan futbol takimidir. hatta deyim yerindeyse yeni yonetim dort ayaginin ustune dusmus olacak.

    soyle ki...

    bonservis beklentisi olarak sadece marcao, nelsson, kerem 60 milyon euro'ya yakin bir gelir getirebilir. en kotu senaryoda marcao(20) - nelsson(15) - kerem(20) seklinde 55 milyon euro yapar.

    mohamed ve cicaldau ikilisinden yine en kotu senaryoda 15 milyon euro civari bir bonservis beklentimiz bulunuyor.

    bu 5 futbolcudan yaklasik 70 milyon euro kazanilabilir. ki daha elimizde boey, morutan, berkan ve van aanholt gibi futbolcular da var. anlayacaginiz 80-90 milyon euro arasi bir satis rahatlikla gerceklestirilebilir.

    tum bunlarin uzerine feghouli ve babel'in vergisiz yillik 7 milyonluk masrafindan da kurtulacagiz. yuksek maas alan muslera ve diagne kalacak ki diagne de sozlesmesinin son senesine girecegi icin ayrilip son vurgununu yapmak isteyebilir. maas butcesi vergi dahil 30lu rakamlara gelecek. su an 3 buyukler icerisinde bu kadar dusuk butceye sahip biri takim yok.

    kotu niyetli kisilerce ve galatasaray dusmani turk medyasi tarafindan enkaz edebiyati ve algisi yapilan ama aslinda sadece eksikleri olan ve tecrubesiz olan bir kadrodan cok rahat bir sekilde 80 milyon euro gelir elde edilebilir. umarim bu para yonetimde olan kisilerce gecmiste oldugu gibi carcur edilmez ve yapilan yatirimlarla 80 milyon nasil 160 milyona sonra da 320 milyona cikartilir onun hesabi ve planlamasi yapilir. taraftarin mizmizlanmasina cok kulak asilmadan gerekirse 2-3 sene daha feda edilip bu yolda devam edilmelidir. galatasaray'in gelecegi icin bu bir secenek degil zorunluluktur. aksi takdirde yine gecici baharlar yasariz ve sonu husranla biter.

    gormek isteyen herkes unal aysal, dursun ozbek ve mustafa cengiz(tumunde degil) donemlerinde yapilan transferlere bakinca sonraki yonetime enkaz nasil birakiliri gorebilir. gecici bahar degil kalici baharlar yasayip uzun vadede bir ekol olmak ve bulundugumuz yarismalari domine etmek icin devam etmemiz gereken yol kadroyu eksik birakmadan gelecege yonelik adimlar atmaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın