resim
Tugay Kerimoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 1255
    kendisi 94 kez milli olmuş bir oyuncudur. 18 yaşında a takıma çıktığı zamanda prime oyuncuydu. galatasaray'dan 2000 senesinde giderkende prime bir oyuncuydu. tugay her zaman iyi bir oyuncuydu sadece formsuz olduğu zamanlar çoktu.

    onun kariyerini uzatan ada macerası oldu çünkü burada formasını emre belözoğluna kaptırmıştı. bununda sebepleri vardı. tugay hiçbir zaman disiplinli bir oyuncu olamadı.

    kendisinin sigara ve alkol kullanımını herkes tarafından bilinen bir mevzu. sigara mevzusu cidden inanılmaz bir seviyeye çıkmıştı. bunlarla ilgili haberler zaten internette var ama ben gözlerimle gördüm. tiryaki gibi çekiyor,baca gibi üflüyordu.

    zamanında kumarhanelerin açık olduğu zamanlarda ise polat renaissance çıkmadığını biliyoruz. o zaman ki kankası yusuf tepekule ile bu mekanlarda çok takılırdı. hatta bunun için taraftardan tepki bile yedi.

    uzun lafın kısası; tugay inanılmaz bir yetenek, süper bir teknik ve akıl almaz bir futbol ıq'suna sahipti. ama bunlar tek başına yeterli olamazdı. çalışmak ve disiplinli olmak, bir sporcunun özellikle modern futbolun olmaz olmazlarındadır. tugay galatasaray'dan çok daha büyük takıma gidecek yeteneklere sahipti aynen sergen gibi, ama futbol sahası dışındaki hayatı buna engel olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın