resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 34653
    galatasaray efsanesidir. galatasaray'ın kaptanıdır, teknik direktörüdür, askeridir generalidir amahiç kimse unutmasın ki 2021-2022 sezonunda galatasaray'ın bu durumda olmasında en büyük emeği geçenlerden birisidir. şimdi saymakla bitmez ama iki tane konuyu peşinen yazayım ki diğerlerini sonra eklerim.

    - hocalık yaptığı sezonalarda takımın başında olamadığı maç sayısı 40'tan fazla. hele bu sene en kritik yerde ceza aldı. herkes bir şekilde bir yerlerde çalışıyor, elinizi vicdanınıza koyun sizin müdürünüz bu şekilde ceza alsa ne hissedersiniz? diyelim ki takımın hakkını korudu vb. bir şeyler diyeceksiniz. saha dışından olup da bunu yapacak bir allahın kulu yok mu? neden yok?

    - altyapıdaki oyuncularımız neden a takıma girmekte zorluk çekiyor ve sonrasında menajerler vasıtası ile yurt dışına kaçıyor? hangi it oğlu it galatasaray'ın geleceğini çalıyor bunu sonraya bırakalım ve biz teknik konulara bakalım. 18 yaşına gelmiş ve "geleceğimiz budur" dediğiniz bir oyuncu dakika 88'de mi girmeyi hak ediyor? dakikada 92'de oyuna alınıp 45 saniye oyunda kalan genç takım oyuncusu bu takımda geleceği olacağına neden inansın? gustavo assunção kadar kıymet gördü mü bu çocuklar? bakın denizli'ye elendik bitti de gitti, geçen sene türkiye kupası maçlarında hangi gençler arkalarında destekle sahada vardı?

    takım son iki senedir, hatta şampiyon olduğumuz bir önceki sene bile kağıttan kaplan modundayken neden hiçbir şey yapmadığına girmiyorum bile.

    ne kadar çok sevsek de terim'in kişiliği etrafında kendisinden daha güçlü bir birey ya da bireylere uyum göstermiyor. eğer konu galatasaray ise kimse kusura bakmasın, kimse alfa olup galatasaray'dan büyük değil. herkesin hizmeti olmuştur ama kimse kurumdan büyük değildir. öyle olur deniliyorsa susurluk olayındaki gibi elemanlarınız küçük dağları ben yarattım sanır, başınıza iş alırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın