resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2536
    19 haziran 2021 galatasaray seçimli genel kurulunda 41 oy farkla başkan seçilmiş, seçildiği günden bugüne geçen 228 günde gün başı ortalama bir rezaletle karşımıza çıkan, galatasaray tarihinin açık ara farkla en kötü başkanı.

    verdiği vaatlerin hiçbirisini gerçekleştiremeyen, terim'le gerçekleşmesi gereken ayrılığı bile en kötü şekilde yapmayı başaran, yönetim kurulu 3-4 ayda darmadağın olmuş, hiçbir ağırlığı ve spor kulübü başkanlığı yapacak vasfı olmayan bir adam kendisi.

    ali koç, dursun özbek gibi adamların bile yanlış tarafta dursalar da bir ağırlığı var. ali koç şu halinde bile taraftar desteği alabiliyor, mali gücü yüksek. dursun özbek de keza onun altında olsa da en kötü zamanı bile böyle değildi, futbolculara gerektiğinde ''25'inizi de gönderirim sadece tudor kalır.'' diyecek kadar da olsa ağırlığı vardı. burak bey'in mutfak alışverişine çıkıp alışverişi eksiksiz şekilde tamamlayabileceğine bile inancım yok desem abartmam.

    son derece doğru tespitlerle, güzel vaatlerle ve müthiş bir destekle başlayan yolculuğun 228 günde geldiği bu nokta, herkes ve her şeyden öte çok kötü bir yöneticilik performansı sergileyen burak elmas'ın sorumluluğudur. kendisi yerinde olsam en yakın genel kurula başkan olarak gidecek yüzü bulamaz, tepkilerin altında ezilir ve derhal istifa ederdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın