resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 34339
    galatasaray spor kulübünün gelmiş geçmiş en büyük efsanesi. türk futbolunun gördüğü en büyük isim. bizimle olan bağı kelimelerle anlatılamaz. yaşamak gerekti. eşi benzeri zor görülecek bir bağ bu ve şükürler olsun ki bize denk geldi.

    galatasaray taraftarı bir insan hayatında neyin eksikliğini çekiyorsa fatih terim oydu. zor anlarda sığınılacak bir liman, mutlu anları birlikte paylaşamanın en güzel olduğu insan. milyonların manevi babası, çocukluk kahramanı, idol.

    başarılarını, bu camiayı türkiye’nin en büyüğü yapmasını falan geçiyorum. 4. dönemi veya ayrılış süreci hakkında yazarak da bu yazıyı kirletmeyeceğim. tek söyleyeceğim şu ki bu camiaya aşıladığı kazanma kültürü, verdiği güven, “yapılması gereken ne varsa hoca yapıyordur.” hissi bütün başarılardan kıymetli. malum propagandaya katılmamış olması bile onu biricik yapıyor.

    ama başkan olarak ama başka şekilde bu vedanın bir elveda olmadığına inanarak ve bunu temenni ederek… iyi ki vardın, iyi ki varsın ve iyi ki galatasaraylısın hocam. sana tanıklık etmek, seninle ve senden taraf olmak, seninle birlikte mutlu olmak inanılmazdı. şimdi ve sonsuza kadar benim hocam sensin. hakkını helal et.

    “ruha uzak bir şehir içinden gelen rüzgâr.
    ayrılıktan önceler, ayrılıktan sonralar...”
App Store'dan indirin Google Play'den alın