resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 34295
    ligin ağır abisidir. 40 yıllık hayatımda kendisi kadar dominant bir hoca görmedim, bırak hocayı öyle kişi bile çok az gördüm. her gelişinde rakip takım taraftarı olan arkadaşlarımın yüzü düşer ve haftalarca kendilerine gelemezler, bizim ise ağız kulaklarda...
    fakat üç senedir tff tarafından kendisine ve takımımıza yapılan mobing yüzünden puan farkı oluşması, her derbide istisnasız biçilmemiz psikolojik üstünlüğümüzü geri geri götürdü. hoca başarısız değildir gözümde, zaten türkiye ligi için başarılı olmak çok zor değil; üç beş maç üst üste kazandığın zaman senden iyisi yok. hoca sadece biraz inatçı ki bu sebepten birçok başarılar yakalamışlığı da vardır; ayrıca sabit fikirli. şimdi bir çok kişi 20 puan fark diyecek ama ilk 2 sene şampiyonluk, 1 yıl pandemi, 1 yıl averajla kaçan şampiyonluk ve bu sene de en az 5-6 maç biçilen bir takım, hakemler üç senedir istisnasız üstümüze çıktı. hocayı eleştirdiğim nokta ise geldiği her dönem istisnasız çok harcama yapması, bazı transferleri istemesine rağmen asla oynatmaması, yeteneklileri keşfetme konusunda sorunu yok ama gençler kaybolur diye sahaya sürmekte gecikmesi, maça konsantre değilse maç içinde oyuncu değiştirmede hatalar yapması.

    bir kez daha takımın başına gelir mi bilinmez ama gelirse bizim yine ağızlar kulakta olur; gelmezse de artık bu cendereden çıkıp hocasız da yolumuza devam edebiliriz pratiğini kazanmak gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın