2009-10 Türkiye Basketbol Süper Ligi 21.Hafta Maçı
13:00 Abdi İpekçi Spor Salonu
89 - 76
  • 44
    bu sezon izlediğim en iyi galatasarayı sahada gördüğüm karşılaşmadır.

    baştan sona, maçı daha çok isteyen takım, çok kritik bir galibiyet aldı. her şeyini ortaya koydu takımımız, bana göre ise maçın yıldızı canerdi. cılgın atmasının yanında, bir takım ancak böyle güzel oynatılabilirdi. bana, jasikevicius'un kariyerinin ilk yıllarını hatırlattı. *. jasaidis cılgın attı, rancik aynı patlama etkisini gösterdi, washington özellikle son ceyrekte kendini affettirdi. yüksek yüzdeyle oynamamız sonucunda da, mental ve fiziksel olarak cok yorgun olan rakibimizi yenmeyi başardık.

    benim acımdan da, cok keyifli bir gündü. maçı pesindeyiz, perez ve başka bir arkadaşımla * takip ettik.maçtan önce naked man ve absurd ile, maç sırasında ve sonunda toka, essgi ve tcoskun ile ayaküstü sohbetler ise, gercekten pahabicilemezdi.(u: tokam bugün valideleri ugurlamak icin, taksimde hiç oyalanmadım, ondan aramadım, ama yakın zamanda biraları tokuşturucaz ) ancak onlar kusura bakmasın, favori sözlük yazar adayım icin ayrı bir parantez acacagım.

    maça girerken thisisthebesttillwedobetter ve ailesiyle karşılaştık. işte o anda, belki de hayatımda gördügüm en şeker galatasaraylıyla karşılaştım. o nasıl tatlılıktır aman yarrabbim. insanın tez elden evlenip, cocuk yapası geliyor. canın ayagı ugurlu geldi, salon tozunu da yuttu, artık her maça, locaya bekliyoruz kendisini. babası viskisini yudumlasın, o da biberonunu..*allah nazarlardan korusun, tribün uguru daim olsun inşallah...
App Store'dan indirin Google Play'den alın