resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 33886
    türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörü. dolayısıyla galatasaray futbol takımının da gelmiş, geçmiş en büyük ismi. bir daha onun ulaştığı başarılara, onun sahip olduğu kariyere bir türk teknik adam ulaşır mı? sanmam. bir gün bu işlerden elini eteğini çektiğinde heykelinin dikilmesi %100 ihtimal.

    hocayı olumsuz anlamda eleştiren herkese ''hoca düşmanı, terim'den nefret eden, vefasız'' gibi suçlamalarda bulunduğunuz için bu cümlelerle giriş yapmak istedim. odamın en güzel köşesinde, fatih hocanın direkt benim adıma imzaladığı formayı çerçeveleterek asmış biri olarak bu söylemleri kabul etmem mümkün değil çünkü.

    hoca son yıllarda başarısız. geçen sene bu takım averajla şampiyonluk kaybetmeyi değil en az 10 puan farkla şampiyon olacak potansiyeldeydi. dördüncü fatih terim döneminden beri sezon içerisinde iyi oynadığımız maç sayısı iki elin parmaklarını geçmiyor. bunları ifade etmek hoca düşmanlığı yapmak değil, tam aksine galatasaray'ın iyiliğini istemektir.

    hocayı şu an için ayakta tutan tek şey; avrupa da yola devam edilmesi. ligdeki sallantılı gidişat devam eder, üzerine bir de avrupa'dan hemen elenirsek hoca zaten görevi bırakacak. o yüzden şu an için beklemekten ve takımın iyi olmasını dilemekten başka yapabilecek bir şey yok. sözlüğe yazarak veya twitter da hashtag kasarak hoca istifa etmeyecek onu belirteyim. ha bence etmeli mi? evet etmeli. kan değişimi kesinlikle şart diye düşünüyorum.
    çünkü artık tek başına her şeye yetişemiyor. hem federasyon hem de saha içiyle uğraşamıyor. yanına rakipleri analiz edecek birilerini de almıyor, inatlarından vazgeçmiyor. böyle böyle yolun sonu görünüyor.

    biraz uzun bir yazı olmuş. sabır gösterip, vakit ayırıp okuyanlara teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın