resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 5793
    tanım: gsk 37. başkanı..

    başkanlığı döneminde saraçoğlu'nda üst üste 2 kez yendiğimiz dönemin başkanı..

    bana 2019 mayıs'ında “yani aeco bey, ne yaptım da ibra etmediler?” diye sitem eden, benim de “başkanım ben sizi ibra ettim ama normal şartlarda etmemem lazımdı..” dedikten sonra bilmem ki kaç saat konuştuğumuz, nev-i şahsına münhasır galatasaray spor kulübü'nün müteveffa başkanı..

    gaziantep anadolu lisesi mezunu, zamanında kamunun en genç genel müdürlerinden birisi, ankara'nın o rezalet yazıhanelerinden kendini kurtarıp özel sektöre atılmış, oradan güç bela kulübe üye olabilmiş, 25 ekim 2014 ekim seçiminde 100 imza bulamadığı için aday olamamış, ama bunu kabullenmeyip 2018 ocağında kendisine pek de bir şans verilmediği seçimi 83 oy farkla kazanmış, statükonun o yapış yapış iğrenç kibrini ve özgüvenini götüne sokmuş ve çok da iyi yapmış, sarı listeyle girdiği seçimde başkanlığı açıklanınca sarı kırmızı kravatını çıkarıp takmış, tevfik fikret'teki ilk konuşmasını o kravatla yapmış başkan..

    sonrası biraz sıkıntılı, söyleyecek laf çok ama, her ne olduysa seni destekleyenleri bile kendinden uzaklaştırmış, çok garip, epey de yakışıksız işler, laflar, aksiyonlar.. pek dinlemedin be başkan, her şey başka olabilirdi..

    doğru, öyle beklememiştik ama zaman zaman dursun özbek dönemiyle yarıştırdın kendi dönemini, o derece zor günleri yaşatan başkan.. türlü türlü olaylar sonucu artık karşılıklı telefonları açmamaya başladığımız başkan.. hala kendime kızarım, başkan ararsa açacaksın, çağırırsa koşacaksın, yanlış yaptım, doğru, yakışmadı..

    doğru yanlış çok şey yaptın, ama galatasaray'a olan aşkını hiç birimiz sorgulamadık..

    teşekkürler başkan, iyi insan ve “değişik başkan”, yolun ışıkla dolsun, seni sevdik, ışıklar içinde..
App Store'dan indirin Google Play'den alın