• 28928
    bu sezon 2 tane derbi maçı oynamış takım. oynadığı iki maçta da ev sahibi takım biraz daha iyi oynasa da eşit geçen oyunlar vardı. ve galatasaray futbol takımı iki maçı da kaybetti.

    (bkz: 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçı)
    (bkz: 21 kasım 2021 galatasaray beşiktaş maçı)

    oyunlar dediğim gibi hemen başa baş geçti. istatistiklerde de bu belli zaten. peki nasıl kaybettik ona bakalım. öncelikle 2 maçta da öne geçtik. sonrasında rakiplerimizin 2000 ve 2001 doğumlu iki kalecisi çok önemli kurtarışlar yaptı. ersin penaltı kurtardı ve penaltı öncesi halil’in şutunu çok iyi çıkardı. berke de 3 tane karşı karşıya pozisyonda çok iyi zamanlama ile açılıp gole izin vermedi.

    peki bizim kalecimiz ne yapmış onlara bakalım. ilk önce yanlış açılıp golü yedirdi. sonra kornerde çizgi üstüne bekleyip arka direkte bomboş duran oyuncuya golü attırdı. sonrasında 40 metre top sürerek gelen bir oyuncuya karşı iğrenç bir açı aldı ve kalenin ortasına gelen topu içeri aldı. harket bile edemedi. net bir şekilde söylüyorum. biz iki derbiyi de kaleci performanslarından verdik. üstelik 21 ve 22 yaşında olan daha önce hiç dolu tribünler önünde derbiye çıkmamış iki iyi kaleci performansından sonra verdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın