• 363
    canlı izleyemediğim, tekrarını izlediğim maç. aslında tek maç olarak bakınca yangın çıkarılacak maç değil. tabi canlı izlesem biraz daha negatif bakabilirdim o anki heyecan durumu ile. ama tekrarını izleyince iki takımın da dönem dönem topu aldığı, az risk alınan dengeli bir maç olmuş. gole kadar rakibe pozisyon vermemişiz bizim de çok ciddi pozisyonlarımız yok, ama gole dönüşebilecek ataklar geliştirmişiz. maç öncesinde de yazmıştım, karagümrük ligde karşılaşabileceğimiz en zor rakiplerden biri. maçın deplasmanda olduğunu, takımın en çok zorlandığı avrupa ligi maçından geldiğini de düşününce çok etkili bir oyun oynamamız mümkün değildi.

    maç sonrası ortalığın yangın yerine dönmesi trabzonspor ile puan farkının 9 olması nedeniyle tabi. bu durum biraz trabzon'un ekstra puanlar alması bizim ekstra puanlar vermemizden kaynaklanıyor. ama bu maçta kazandığımız hatay, göztepe gibi maçlara ve kaybettiğimiz kayseri, alanya maçlarına göre daha iyi bir galatasaray gördüm. takım savunmasını ve geriden çıkışları büyük oranda hallettik gibi. sıra hücumda daha etkin olmakta. bu maçta yorgunluk daha fazlasını yapmamıza engel olmuş bence. kerem, marcao gibi oyuncularda bile ciddi yorgunluk belirtileri gördüm.

    sonuç olarak, bu maçta ortaya çıkan oyun ve skor olağan. 9 puan fark devre arasında olsa ciddi bir fark, ama şu an kapanabilir gözüküyor. takımın oyunu ilerliyor. bence daha iyi oyunlar göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın