• 28712
    3 ekim 2021 çaykur rizespor galatasaray maçının ikinci yarısında geriden çokca uzun toplarla çıkmış takımdır. bunu bir pozitif gelişme olarak görüyorum. uygun olmayan oyuncularla ne olursa olsun defanstan top çıkarmaya çalışıldığından bu zamana kadar hem çoğu maçta baskı yiyip defanstan top çıkaramadık hem de puanlar kaybettik. zaten defanstan çıkmaya çalışılan pozisyonlardan biri hem kırmızı karta hem de penaltıya neden oldu. daha pragmatik ve sonuca giden bir oyunla bu takımın çok başarılı olacağına inanıyorum. fatih hoca en azından defanstan çıkma oyununun getirdiği dezavantajları yaşayarak farkedip bu maçta uzun toplu bir hibrit modele geçiş yapmıştır.
    diğer pozitif gelişme de maç sonunda fatih hocanın temaslı oyun gerekliliğine yaptığı vurguydu. temas olmadan yapılan hücum pres başarıya ulaşamaz. bunun farkedilmesi çok önemli.
    göztepe-marsilya- rize kritik virajı çok iyi bir şekilde aşıldı. şampiyonluk stresini kaldırabilecek oyuncu sayısı çok az olduğu için bu sene şampiyonluk kolay değil. uefa avrupa liginde en azından bir çeyrek final oyuncularımıza artı değer katacaktır.
    gençleşme aşısı tutmuş görünüyor. bu takımın önümüzdeki yıllarda daha da ileriye gideceğine eminim. sadece babel’e doksan dakika katlanamıyorum. yararlanabiliriz ama doksan dakika oynatmak hem ortaya koyulan vizyonla çelişiyor hem de takıma yarardan çok zarar getiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın