• 111
    ben açıkçası bu maçta takımın malum olaylardan dolayı kenetlenip çok hırslı oynayalım, tekmeye kafa atalım, hatta fark atalım vb. düşüncelere girdiğini sanmıyorum. ha tabii ki ellerinden geldiğince mücadele ederler ancak önceki maçlardaki kadar. bu maça özel hırs yapacaklarını zannetmiyorum.

    bunu yaparsa başkanından ötürü rizespor yapar. adam galatasaray maçında hakem hatası bile olmayan pozisyonda "elimden gelse silah çekip hakemi vururum" diyecek kadar, hiçbir suçumuzun olmadığı bir olay yüzünden galatasaray'a "malum takım" diye hitap edecek kadar düşmanlık ve kin besleyen birisi. o biraz futbolcuları maç öncesi pışpışlayabilir. bu deplasmanda çok ağır sakatlıklar verdik son 2-2.5 sene içerisinde. tesadüf olduğunu zannetmiyorum. ancak bu maçta teknik direktörlerinin hamza hamzaoğlu olduğu gerçeği de var.

    ben fark olmasada bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum. bizim takımın avrupa maçlarıyla lig maçları arasında oyun ve mücadele anlamında önemli bir fark olsa da fenerbahçe hariç* gelenin geçenin yendiği başakşehir'e 3-0 yenilmiş, ligde galibiyet alamamış tek takım olan leş bir rizespor olacak karşımızda, kazanacağız.

    edit: burakkayaco uyardı, üstteki iki söylemdeki rizespor başkanları farklıymış. demek ki herifler camia olarak galatasaray düşmanı.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın