resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31927
    kırgınım. kızgınım. ancak bu kızgınlığı sebebi salt skor odaklı değil. beni sinirlendiren olay bu kör inat, bu boşvermişlik ve bu hatalardan ders çıkarmayan tavır.

    benim bildiğim fatih terim bu değil. benim bildiğim terim bahane üretmeyen, eldeki oyunculardan maksimum verim alma yoluna giden bir hocaydı. bu terim ise şikayet etmeyi, yalnızca kenardan bağırmayı ve abuk sabuk değişiklikler yapmayı seviyor.

    yedlin'in bu maç yaptığını pekala alpaslan da yapabilirdi, hocam istemedi. devre arası fetişi olan babel'i yine oyuna aldı, sarı kartı olan ve yorulan berkan'ı oyundan almadı ve takımda tek mantıklı top yapan isim olan cicaldau'yu da çıkardı. yetmedi bu muhteşem fikirlerini aytaç ile süsledi bu maçta. hadi emre sakatlandı, ya morutan? halil'i kanada atıp diagne ya da mohamed'i almayı niye düşünmedik hocam? hem de yerli oyuncumuz da yeterliydi...

    sana futbolu da, maç yönetimini de anlatacak değilim hoca. ama bir kendine gel artık. ilk 45'te iyi giden takımın ayarları ile oynamaktan vazgeç. şu anlamsız ve lüzumsuz babel sevdasına son ver. bu adamları sen aldırdın, bırak da oynasınlar. sürekli yamalı bohça tarzı oyun oynamayalım lütfen. bu takım iyi olacak, biz inanıyoruz. lütfen biraz sen de inan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın