resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31861
    kafasındaki oyunu oynatmak için 28 aralık 2019 ile 19 ocak 2020 arasındaki ara gibi tam hazır kadro ile kamp yapacağı bir 15 - 20 günlük dönem yetecek hoca. bu yazacaklarım bir bahane olarak görülecek ama 4.döneminde çoğu kez ilk 11 de oynattığı oyuncuları genelde transfer döneminin sonunda gelen oyuncular ile oluşturdu ve tek bir kez tam kadro ile kamp yapabildi. o da 19-20 sezonunda devre arası sırasındaydı. transfer dönemi açılır açılmaz saracchi gelmiş 3 tane 6 numaradan oluşan ortasaha da nzonzi ile yollar ayrılmış, lemina ile seri'nin çakışması çözülmüş hatta leminasız biz ne yaparız dediğimiz fenerbahçe* maçında seri döktürmüştü.

    bunları yazmamın sebebi aslında bir takımın antrenman ile kamp arasındaki farktan oluşuyor. kampta daha çok kendi oynamak istediğin oyun ile oyun felsefeni oturtmanı sağlar ve fizik yükleme olayını gerçekleştirirsin, antrenman ise takımını dinç tutmak için fiziksel antrenman ve rakibine göre taktik planlama hazırlarsın ve kampta oturttuğun felsefenin tekrarını gerçekleştirirsin.

    hocaya olan inancın en çok sınandığı sezon bu sezon* olacak. onun da tam kadro ile kamp yapabileceği bir 15 günü olacak. son şansı gibi gözüküyor o da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın