• 28363
    mevcut santraforlarından birini ya satması ya da kiraya vermesi gereken takım. 3 tane major santrafora sahip olmak çok lüks.

    halil oynadığı zaman, "elimizde muhammed gibi bir yetenek var, niye yedek kalıyor?" denecek. muhammed oynadığında ve azıcık yalpaladığında, "diagne gibi senede 20+ gol atan formda golcümüz varken niye hala muhammed oynuyor" denecek.

    sonu yok bunun. doğrusu da yok. kim ne derse kendince haklı. zaten insanlar kaos ve tartışma ortamı yaratmak için fırsat kolluyor.

    bu kadar yeni kurulmuş takımda, maç trafiği de yoğun olunca, roller oturana kadar ister istemez hem rotasyon olacak hem de arayışlar sürecek. bu yüzden kadroyu makul oranda daraltmak gerek. 2 major santrafor* + 1 devşirme* veya genç forvet* yeterli olur bize.

    bu doğrultuda diagne'yi bir rus takımına kiraya vermek ya da 3-4 milyon euro civarına satmak mantıklı olabilir. sözleşmesinin son senesine girmeden önce, hem düzenli oynasın hem de rusya'da piyasa yapsın. biz de orta saha transferi için ekstra limit açmış oluruz hem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın