resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31832
    antrenman niyetine yapılan maç yüzünden eleştirilen teknik direktörümüz. milli takım arasında olup en önemli oyuncularımızın çoğunun eksik olması da cabası. hiçbir ciddiyeti olmayan maç için kadroda şans bulması zor isimlerin oynadığı oyun için de eleştirilmesin bir zahmet. sıradaki ne, antrenmandaki çift kale maçlardaki mı eleştirilecek? takımın eksikleri belli. takımın en çok ihtiyacı olan şey birlikte oynamak. geçtim fatih hocayı guradiola'yı getir ilk on birine 9 yeni transfer yapılan takımı şak diye istenen seviyeye getiremez. inanmayan city ile ilk yılına baksın. geçtim büyük takım futbolunu* doldur boşalt dahil hiçbir sistemi şak diye oturtamazsın.

    5 eylül 2021 galatasaray farul constanta maçındaki oyuncuların performanslarını eleştirmek de haksızlık. bir kaç oyuncu hariç hepsi kaç maç süre alabileceğini bilmiyor. çoğunun maç kondisyonu da yerlere düşmüştür. mesela aytaç'ı as kadronun on oyuncusunu sabit tutarak sahaya atsak müthiş maç çıkarır çünkü maç kondisyonu haricinde birbiri ile oynama alışkanlığı kazanmış bir ekip ile oynamış olacak. psv maçları öncesi ve sonrası şu cümleyi kurmuştum: "oturmuş kadroya sahip takımın adı isterse östersunds olsun ilk on birine 8-9 yeni oyuncu transfer etmiş takıma göre avantajlıdır". real madrid ilk on birine 9 transfer yapsın onlar da zorlanır. avrupa'nın beş büyük ligi bu kadar zengin olmasına rağmen bu kadar az sirkülasyon olması tesadüf değil.

    fatih hoca da 3 senelik yapılanma söylemi ile buna atıfta bulunuyor. birlikte oynama ezberi. 4 sene üst üste şampiyonluğunu uefa kupası ile taçlandıran ve sonra dünya 3.sü olan takım 1993 akdeniz oyunlarından beri birlikte galatasaray'da oynuyordu. bir kaç dünya yıldızı eklemesi ile bunları becerdiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın