• 8064
    garip bir biçimde, belli bir kesiminin argümanları bütüne uyarlanarak tanımlanan taraftardır.

    eğer transfer sezonunun son gününde uefa listesine yazılabilecek oyuncu transferi yapılmamasına tepki gösteriyorsanız, takımın gençleştirme operasyonundan, daha dinamik bir yapıya bürünmüş olmasından da memnun değilsinizdir mesela mutlaka.

    üç beş müptezel rahmetli ferhan şensoy'un anma töreni ile ilgili resmi site paylaşımının altına gelip olur olmaz şeyler yazmışsa, siz de transfer yapılması gerektiğini düşünenlerden olduğunuz için bir anda habis bir müptezele dönüşebilirsiniz farkında olmadan.

    misal orta sahada taylan antalyalı'nın yedeği olmadığını düşünüyorsanız, kesinlikle bunu kasımpaşa maçında anlaşmışsınızdır. taylan'ın yokluktan o bölgeye devşirildiğini, kendisinin bile tam pozisyonu olmadığı bir mevkide yedeğinin de olmadığını düşünme hakkınız yoktur.

    derdinizin birileri ile rekabet psikolojisi içinde gelsin de kim olursa olsun gelsin olmadığını, rakibin yaptığı transferin maliyetinin, yaşının uymaması durumunda yapılmamasının hayırlı olacağını ama takım nitelik veya nicelik yönünden bir pozisyonda eksikse oranın da mevcut yeni anlayış çerçevesinde doldurulmasının zaruret olduğunu zaman zaman anlatamazsınız.

    yatırım yaptığınız genç oyuncuların ancak kazanan ve başarılı bir takımda değer kazanacağını, genç futbolcunun ormanda bir ağaç gibi kendi kendine yetişip, gürleşip semaya uzanamayacağını, sadece genç ve yetenekli diye kazanamayan, başaramayan bir takımda alınan fiyatın 2-3 misline satılamayacağını izah edemezsiniz. orman, ağaç, fidan derken birden adınız yangıncıya çıkar, biraz ısrar ederseniz, şurada yazdığınız 3 satırla kamuoyu belirliyormuş gibi kundakçıya döner şaşırırsınız.

    başarı vadetmeyen bir gençleşme politikası ile başarı vadeden pahalı transfer politikasından başka üçüncü bir yol arayamazsınız. gençleştik, başarı gelmese de olur ile pahalı transferler gelsin başarılı olalım arasında hava boşluğu bulamaz sıkışır kalırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın