• 8063
    maalesef su an pozitif olması icin sebebi olmayan taraftardır. objektif argumanlara bakarsak;
    * en guvendigi yer olan kalede su an muslera formsuz, yedegi yok.
    * en guvendigi defans oyuncusu marcao kadrodısı
    * sol bekte 60.dk dan sonra biten anholtun yedegi yok.
    * ortasahada 3 kisilik yere sayı ile toplam 5 oyuncu var. gercekten defansif bir oyuncusu olmadıgı gibi, yedekte aytac ve atalay dısında ortasaha yok.
    * forvette en guvendigi isim transferin son gunu kazan kaldırdı, kalan alternatiflerden birisi daha yarım sezon ciddi futbol oynadı, digeri 29 yasında ama daha hic ciddi futbol oynamadı.
    * hadi bunlar tamam ama takım uyumu harika, super bir taktik dusunce ve uygulama var desek... diyemiyoruz hatta aksine 15 dk galatasaray macı izlemis her teknik direktor biliyor ki onde basarsan galatasaray cıkamaz, hadi cıktı diyelim 3. bolgede savunursan atak organizasyonu olmadıgı icin ancak topu dolastırır.
    * hadi biz kotuyuz de rakipler iyi mi diye dusunecek gibi olsak... oyle ya da boyle fenerbahce, besiktas ve trabzon bizden cok daha alternatifli ve yetenekli isimlere sahip. ustune ustluk bu işte en kotu olan fenerbahce bile bir taktik cercevesinde top oynama basladı.
    * en fazla sıgınılan genc oyuncularımız var, sabredelim. fakat ben sabrederim de iyi bir genc oyuncu baska yerde basarılı olma sansı varsa sabretmez, mustafanın yaptıgına benzer ben burada durmam diyip olay cıkartır, kontratınızın olması da birsey ifade etmez. ayrıca 2 sene daha basarısız olursak, kimse basarısızlıgı tercih etmeyecegi icin baskalarına scoutluk yapmaya devem ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın