• 8055
    kötü futbolun ve uyumsuz oyuncuların sebebini kadronun yeni oluşması ve henüz bir kaç haftadır beraber olması gerçeğine değil için hocanın 3,5 senedir takımın başında olduğu algısına bağlamış taraftar topluluğudur. hoca 150 senedir de takımın başında olsa* kadro 3 haftadır birlikteyse takım yenidir.

    ne taylan nelsson'u tanıyor ne nelsson luyindama'yı; ne boey muslera'yı tanıyor ne taylan'ı; ne cicaldau kerem'i tanıyor ne kerem morutan'ı. önce bir oyuncular birbiri ile tanışsın, bir arkadaşlık kursunlar, birbirinin sahadaki alışkanlıklarını ezberlesinler. bir süre verin şu takıma hariç.

    hocayı göndersek ne olacak biliyor musunuz? yeni gelen hocanın da takıma alışması için süre gerekecek. kaliteli hocaların takıma alışması aşağı yukarı 1 yıl alır üstelik. bu seneyi kesin olarak, gelecek seneyi %50 çöpe atma anlamına gelecek. üstüne fatih terim gibi bir teknik adam getirme şansımız da yok. kaliteli teknik adam getirip hoca falan değil evlatçı desenize, bakın kaç km hızla istifa edip sezonun içine sıçıyor. istediği transferleri yapmayın bakın ne yapıyor. her şeyi geçtim tribünden "four four two" diye bağırsanıza cevabı ne olacak*. hoca iyi ses çıkarmıyor gerçekten.

    galatasaray'a açıktan saldırabilecek kadar gözü dönmüş bir kitle bir parti var. siz bunlarla dış mihraklar ehehe diye dalga geçip öncelikle hocaya kusur bulursanız kusura bakmayın sizin derdiniz galatasaray değil gönül verdiğiniz bir kesime laf söyletmemektir, galatasaray'a zarar vermeye yeminler etmiş bir kitleye. hocanın hataları yok mu? var tabi ki ama hoca üzerinden galatasaray'a zarar vermeye uğraşan içimizdeki irlandalılar yüzünden eleştirilemiyor bile.

    kısaca kadroya yani oyunculara süre vermesi gereken insan topluluğu.

    edit: transferleri yapmayan sadece yönetime liste veren hocamızdır ayrıca. hocanın 4. döneminde yapılan transferler mustafa cengiz ve burak elmas yönetimlerine aittir. bu listeye uyup uymamak yönetimin tasarrufundadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın