resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 12340
    eskiden orta sahanın gerisinde tek güvendiğim isimdi. geri paslarda, birebirlerde, frikiklerde hiç bir çekincem olmazdı. muslera tutar, tutamazsa da zaten tutulmaz gibi bir düşüncem vardi. ne yabancı kuralında ne de maaş söz konusu olduğunda ben de dahil olmak üzere bu arkadaş hiç kimsenin aklına gelmezdi.
    ama sezon başından beri gösterdiği performans, yediği goller, sahadaki konsantrasyon kaybı illallah dedirtti. şu an cok basit bir geri pasta dahi tedirgin oluyorum. kaleye uzak mesafeden kullanılan serbest vuruşlarda dahi korkuyorum. rakip takımın azgın kanat oyuncusu sağdan ya da soldan bindirmeye başlayınca 'aha yedik' diyorum.
    ısrar bazen işe yarıyor böyle durumlarda. özellikle genç oyuncuların kendine olan özgüvenini kazanması adına. muslera muhakkak kendisini toparlayacaktır. ama şu durumda ısrar etmenin de pek faydası olacağını zannetmiyorum. saçma sapan şekilde okan kocuk'un kiralanması elimizi bu konuda bu sene sıkıştırıyor ama gelecek senelerde yabancı kuralının daha fazla artacağını ve maaş yükünün de aşağıya çekilmesi gerekliliğinden dolayı bu sene türk bir kaleci ile anlaşmamız elzem duruyor. bu doğrultuda da en mantıklı isim irfan can eğribayat. hatta boşta olan ataberk dadakdeniz' de potansiyelli bir isim olması ve şu an boşta olması hasebiyle alınıp yedek kaleci olarak kullanılarak potansiyeli izlenebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın