• 56
    klasik daum hareketleri sergilenmiş ve fenerbahçe için kötü bitmiş olan maç. aklı fikri olan kimse zaten bu mantık'la bu maçı kazanmasını nekleyemezdi fenerbahçe'nin.

    işin sosyolojik kısmı düşünülürse ; avrupa maçı oynayan türk takımı için kötü temenni furyası fenerbahçe taraftarı tarafından başlatılmış ve hala devam ettirilmektedir. ben şahsen bir galatasaray taraftarı olarak "inşallah yenilir fenerbahçe" demedim ama forlan'ın 90. dakika'da attığı gol sonrası "ohh 90'da hemde" diyen fenerbahçe taraftarlarını ve özellikle şükrü saraçoğlu semaların'da sevinç çığlıkları atan insanları görünce "size de nasip olur a dostlar" dedim , demedim değil yani.

    ayrıca bu maç ile galatasaray - atletico madrid maçı aynı şekilde değerlendirilemez. zira galatasaray iyi oynamamış olmasına rağmen hakem hatası kurbanı olmuş , kaçırdıkları yüzünden fırsat tepmiştir. ve kimi fenerbahçe yanlısı insanlar "eksik kadro" bahanesi uydurmuşlardır fakat ( bir örnek olsun diye söylüyorum ) galatasaray emre isimli vatandaş yüzünden as forveti olmadan oynamaktadır uzun zamandır. tabi diğer eksikleri saymıyorum.

    netice şu ; avrupa nere sen nere be fener.
App Store'dan indirin Google Play'den alın