• 27883
    cok ufak bir ekleme yapmak istiyorum, zaten genelde akli basinda argumanlar sunulmus diger yazar arkadaslar tarafindan.

    ılginc bir tezata sahne olan takim. soyleki; yasli oyuncular birer, birer gelip takima katildigi sezon, nzonzili, falcaolu sezondan bahsediyorum, oo cok iyi olduk, soyle ucariz boyle kacariz denilen sezondu. o sezon istikrari saglamak cok mumkun olmamasiba ragmen hoca bence iyi is cikardi fakat corona belasi izin vermedi ve kotu sonuc aldik. ancak sene basinda cok belli olan bir sey vardi ki; o sene hazir iki sene ust uste sampiyon olmusken takimi genclestirme zamaniydi ve fakat elden kacti. taraftarin ise buyuk cogunlugu sacma sapan nobetlere yatmisti. bu arada buna sadece taraftar olarak da bakmak istemiyorum, menajerlerin elinde donen para miktari belli ve devamli transferin kendilerine yaramasindan dolayi bunu bir bagimlilik gibi transfer olmazsa krizlere giren yiginlar olusturmakta da kullandiklarini dusunuyorum. lanet olsun ki, futbol ile alakasi olmayip, bitmis yildizlara imza attirmaya calisan garabet bir futbol ulkesi ve takimi olma yonunde ciddi adimlar da attik. uzucu. cok daha otesi de, uzucu iste.

    simdi ise bircogumuzun inanmayip, ettafina dogrulatacagi sekilde dogru adimlar atiyoruz. soylemler bu yonde cok isabetli, cabalar musbet gorunuyor. hazirlik maci yapmayan takimin durumunu avrupa kupasi elemeleriyle idrak etmeye calisiyoruz, ki bence olumlu sinyaller veriliyor. bir isleyis var, guzel ve olculu olacak sekilde gidiyor. ancak o da, bu sefer tam aksine olduk, bittik, futbolu bilmeyen hoca, ayak tenisi, istifa da hizmettir naralari. birincisi takim onceki paragrafta ornek verdigim bilgiden yola cikarak; kazandik demenizle kazanmadik ki, bittik demenizle bitelim gibi fiyakali bir aciklama yapsa yeridir. ıkincisi; benim aldigim izlenim gayet olumlu takimdan, bu senenin bizim adimiza guzelliklere gebe oldugunu dusunuyorum. en kotu takim basiyor, istiyor, kosuyor. bu sekilde elenmek > o iki sezon onceki takimla gruplara direkt katilmak :/ vasat sevicilik :/

    ayriyeten bu sezonun basindan beri isliklanacak tek bir futbolcumuz vardi, o da isinmada kosamayacak kadar bezmis, vucudunu hazirlamamis ve iyi kontratlardan birine sahip olan feghouli idi. ancak zayifi ezmekte pek mahir olan yiginlar, yine gayet iyi niyetle elinden geleni yapmaya calisan adami, iyi oldugu duran toplari kullanmaya giderken islikladi. nacizane fikrimce; dun aksamdan gelen her turlu sorun bir sekilde bertaraf edilir, sistem duzelir, oyun akmaya baslar. ancak bu sosyal adaletsizlik, bu anlamsiz kin, takimimin tribununde gormekten illallah ettigim bu carpik davranis, iste bunun zarari kolay kolay gitmez bu takimin basindan.

    her zaman aziz kalmasini diledigim takimim. umarim izzeti etiketlerde degil de, ozde aramaya devam eder.

    (bkz: 5 ağustos 2021 galatasaray st johnstone maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın