• 238
    18 temmuz 2021 tarihi itibariyle ne yaptığımızın belli olmadığı transfer dönemidir. seçim öncesinde bu yönetim değil miydi, sportif vaatleri veren, kulübün ekonomisini toparlayacağını beyan eden, sponsorların hazır olduğunu beyan eden? anlayamıyorum gerçekten. başkanımızı ve yönetimimizi sonuna kadar destekliyorum o ayrı ama biz yapıcı bir biçimde eksikliklerimizi kendimizce dile getirebiliriz, bizi diğer kulüplerden ayıran fark budur.

    bununla birlikte ekonomik toparlanmanın, gittiğimiz oyunculardan hareketle mümkün olmayacağı kanısındayım. hadi onu geçtim, aslında geçilmez de, diyelim geçtim. bu oyuncuların hepsi alınsa başarıyı yüksek ihtimal getirir diyebilir miyiz o da hayır bence. başarının garantisi olmaz ama yani bir kulüp hep mi son kontratını alacak oyunculara yönelir, bunun sebebi nedir birisi açıklasın allah aşkına. kimse barış alper yılmaz filan demesin, övündüğümüz scout ekibi hiç mi kimseyi çıkartamıyor, tek tek yazmayayım ama ne oyuncular var elden kaçan. ayrıca transfer maliyetinin açıklanmaması olayı bambaşka bir konu. bu hamleyi mustafa cengiz, seçilseydi yiğit şardan veya eşref hamamcıoğlu yapsaydı ne derdi bizim taraftarlarımız. hadi idari bir konu, içeriğini anlamayız, yönetim haklı diyelim, taraftar niye bu konuyu sorgulamaz, seçimde görev alan, camiayı bilen kulüp muhabirleri niye bu soruları sorup cevaplarını alamaz anlayamıyorum.

    tekrar ediyorum, çok zor bir iş galatasaray'ı yönetmek. başta başkanımız ve yönetimimiz olmak üzere tüm kurullara başarılar diliyorum ama lütfen iletişim işini ihmal etmeyelim. bizler iletişimsizlik sonucu hatalı çıkarımlar yapmayalım, camia tatmin edilmeli açıklamalarla. bunlar olmazsa maalesef başarıyı yakalamamız mümkün olmaz.

    bu konular cidden beni doldurduğu için yazmak istedim. transferde maalesef bilinçli hareket ediyormuş gibi gözükmüyoruz, umarım en uygun maliyete, geleceği olan, performansı ve muhtemel bonservis getirisiyle kulübümüze çok şey katacak oyuncular alınıp, kulüp ekonomimiz de toparlanır. ümidim var mı, basında çıkan haber ve isimlere göre yok ama ne diyelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın