resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 5403
    --- alıntı ---
    gerçekleştirilen sayım neticesinde salonda bulunan üyelerin 358'i ibra edilmemesi yönünde oy kullanırken, ibra edilmesi için oy kullananların sayısı ise 331'de kaldı.

    böylece cengiz ve yönetiminin ikinci dönemi mali olarak ibra edilirken, idari olarak ibra çıkmadı.
    --- alıntı ---

    kendisi giden tartışmaları kalan eski başkanımız.

    yukarıdaki yazıda dikkat edilirse kendisinin ikinci dönemi idari yönden ibra edilmemiş ama birinci dönemi ibra edilmiştir. demek ki ikinci dönemin ilk senesinde kulüpte birşeyler ters gitmeye başlamış. yoksa ezbere ibrasizlık veren ilk döneme de verirdi. sadece futbol takımı olarak düşünmemek gerekir sonuçta her kafadan üyemiz var. ben şahsen ibra etmeyen 10 üye tanıyorum. beş benzemezler. ne hepsi liseli ne hepsi aynı spor branşından geliyor vs.

    söz konusu oylamada nasıl 331 kişi "ibra ediyorum" dediyse 358 kişi de "ibra etmiyorum" demiş. aynı mustafa cengiz başkanın bundan önceki başkanların ibra oylamasinda "etmiyorum" dediği gibi, video görüntüsü var.

    bana bırakılsa ben idari ibrasizlığı iki mali genel kurula yani iki seneye yayarım ki değerlendirme daha adil olsun ne var ki elimizdeki tüzük maddesi öyle demiyor. benim de tüzüğü değiştirme şansım yok. gerçi hoş mustafa cengiz başkanın değişiklik çalışması yapıp genel kurulun oyuna sunması için tam 2 senesi vardı ama nedense elini sürmedi. sonra ortamlarda idari ibrasızlık maddesi tüzükte olmamalı dersin taraftarımızdan kaç kişi bilecek...

    son olarak peşinen az sonraki tabirim için özür diliyorum. kesinlikle öfke, kin veya nefretle yazmıyorum. burası sözlük olduğu için doğru namına yazıyorum. mustafa cengiz başkanımız için ffpden kurtardi, borçları azalttı, transferlerle şampiyon yaptı, kemerburgaz ve adamızı geri aldı diyen veya diyenler uzayda yaşıyordur. diğer yandan da kendisi ve ekibi evet floryayi çatır çatır geri almıştır allah razı olsundur. eğriye eğri doğruya doğru.
App Store'dan indirin Google Play'den alın