• 158
    19 haziran 2021 galatasaray seçim genel kurul toplantısı'nda başkanlığa burak elmas'ın gelmesinden bu yana henüz herhangi bir resmi dış transfer yapamamış olduğumuz dönemdir. transfer dönemi daha önce başladı ama bizim için seçimlerden sonra başladı.

    birkaç iç transfer açıkladık. aytaç kara ve 'alpaslan öztürk' dış transferle alındılar bir tek ama seçimler öncesiydi ve bonservissiz. fatih terim ve arda turan'ı resmen açıklamamamıza rağmen antrenmanlarda yer veriyoruz kendilerine. düşünün koskoca fatih terim ile yola devam diyoruz ama anlaşma detayları açıklanmadı kap'ta.

    bahsi geçen borç meselesi sanırım gerçek yoksa şimdiye kadar neden açıklanmasın? 27 haziran 2021 galatasaray dinamo bükreş maçı ile hazırlık maçlarına bugün başlıyoruz. başımızda fatih hoca olacak(mı?).

    henry onyekuru'nun transferi ise gün geçtikçe yalan olacak gibi. hem yabancı kuralı hem de o bölgede sayıca yeterli yerli oyuncunun bulunması nedeniyle ilk tercih olmaktan çıkmış gibi duruyor. belki monaco'yu daha düşük bonservise ikna edersek alınabilir gibi duruyor.

    21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçı'na kaldı yaklaşık 3 hafta ve hala kadromuzu güçlendirecek transferler gerçekleşmedi. umarım en geç bu hafta içerisinde şart olan bölgelere transferleri yapmayı başarırız. ki bu hafta yapılacak transferler bile artık geç transfer olmuş olacak bizim için(şampiyonlar ligi için). ne zaman gelecekler de takıma alışıp faydalı oynayacaklar.

    edit: burak elmas yönetimine laf söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. ekonomik bir engel var belli ki. ama olabildiğince işleri çabuk yapmalılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın