• 197
    maç öncesi beraberliğin bu sıkışık dönemde kabul edilebilir bir sonuç olduğunu düşünüyordum fakat oynanan futbola bakınca ilk yarının son 10-15 dakikası haricinde galibiyeti hakeden bir galatasaray vardı sahada. sağ ve sol bekler takımın en zayıf halkalarıydılar. özellikle beşiktaş sol tarafının hem hücum anlamında hem de savunma anlamında iyi kullandı ki şahsen keita'nın etkinliği ile birlikte bunun tam tersi olacağını düşünüyordum. zaten yenilen baskının en büyük sebebi uğur'un çok silik bir oyun sergilemesi ve keita'nın da uğur'a yardıma gelmemesiydi.
    ikinci yarı ile birlikte net bir şekilde kontrolü ele aldık. zaten beşiktaş duran toplar dışında bırakın pozisyonu tehlike dahi yaratamadı.
    bence maçın en iyisi elano'nun çıkana kadar gösterdiği etkili futbol galibiyete çok yaklaşmamızı sağladı. fizik olarak her maç üzerine koyarak yeteneğini ve oyun bilgisini çok faydalı bir şekilde sahaya yansıtıyor. ilk yarı sonunda takımın en çok koşan futbolcusu da 5 km ile elano idi zaten.
    takımın bir üst seviyeye çıkmasını engelleyen en önemli noktanın geçmişte sarp'ın bugün ise barış'ın bölgesini dolduracak ayağına hakim mücadeleci bir orta sahanın eksiliği olduğu bu maçta da göze çarptı.
    2 puanın kaybedilmesinin en büyük sebebi arda'nın oyundan çıkması oldu. bu bölümde sorumluluk alarak bitirici darbeyi vurmamızı sağlayacak olan kaptan sakatlanarak oyundan alındı. fakat yerine giren gio beklenen etkinliği yine gösteremedi. bir an önce kendini göstermezse yedek kulübesine mahkum kalabilir zira kewell'ın da dönmesiyle ancak 3 veya 4. tercih olacak gibi duruyor.
    savunmada neill ve emre ikilisi yine iyi iş çıkardılar. yerden oyun konusunda çok iyiydiler fakat kafa toplarında nobre sürekli rahatsız etti ve bu bölümde servet'in hava hakimiyetini aradık.
    leo yine iyi günündeydi fakat şu yan topları da yumruklamak yerine tutmayı denerse herkes rahat edecek.
    topal ve barış kendi ortalamalarında bir oyun sergiledi yani mücadelelerini çok iyiydi fakat bazı pozisyonlarda da saç baş yoldurdular her zamanki gibi.
    jo bu takıma çok büyük katkılar verecek bir oyuncu umarım sezon sonu alabiliriz kendisini. bu maçta da kedisini pozisyona sokacak adamlarla çok fazla oynayamaması etkili olmasını engelledi.
    perşembe akşamı turu geçmemiz halinde hem ligde hem de avrupada yolumuzun açık olduğunu düşünüyorum. çok zorlu 3 maçlık serinin iyi tamamlanması bizi çok iddialı konuma getirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın